Banner 980x90

Ogrē notiks seminārs par personas datu aizsardzību

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Trešdien, 21.septembrī, no plkst.13.00 līdz plkst.17.00 Ogrē tiks rīkots seminārs par personas datu aizsardzību, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Dalība seminārā palīdzēs izprast Fizisko personu datu aizsardzības likuma normu piemērošanu, kā arī uzzināt aktuālo informāciju saistībā ar jauno Vispārīgo personas datu aizsardzības regulu.

Seminārs notiks Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Ogres nodaļā, Brīvības ielā. Dalības maksa seminārā saskaņā ar Datu valsts inspekcijas maksas pakalpojumu cenrādi ir 48,24 eiro.

Lai pieteiktu dalību seminārā, iedzīvotāji aicināti aizpildīt pieteikuma formu un nosūtīt to uz e-pasta adresi "info@dvi.gov.lv". Pieteikuma veidlapa jāmeklē Datu valsts inspekcijas mājaslapā "www.dvi.gov.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)