Banner 980x90

Ogrē par gandrīz 200 000 eiro top daudzfunkcionāls sporta un atpūtas parks

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Ogrē, laukumā pretī luterāņu baznīcai, par 199 919 eiro top daudzfunkcionāls sporta un atpūtas parks, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Daudzfunkcionālā sporta un atpūtas parka projekts paredz asfaltēta laukuma ar lietus novades sistēmu izveidi, kas vasarā var kalpot basketbola, velo-polo, florbola, skrituļslidošanas vai līdzīgu sporta aktivitāšu rīkošanai. Savukārt ziemas periodā, aizverot lietus ūdens savākšanas noteces, iespējams uzsaldēt ledu slidošanas un hokeja nodarbībām.

Tiks veidots arī auto stāvlaukums ar 76 vieglo automašīnu, četru invalīdu, divu autobusu stāvvietām un gājēju celiņi. Stāvlaukums, sporta laukums un gājēju celiņš būs apgaismoti. Laukums tiks labiekārtots, tajā paredzēts veidot arī apstādījumus.

Plānots, ka būvdarbi tiks pabeigti līdz Ogres pilsētas svētkiem. Būvdarbus veic SIA "Valkas meliorācija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)