Banner 980x90

Ogrē stāstīs par aktuālajām atbalsta programmām uzņēmējiem

Laikā no šā gada septembra līdz decembrim Ekonomikas ministrija aicina komersantus uz forumiem "Atbalsts uzņēmējiem", kas notiks deviņās Latvijas pilsētās, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo ministrija.

Ogrē forums notiks 7.oktobrī.

Forumos kopā ar sadarbības partneriem - Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Latvijas Attīstības finanšu institūcija "Altum", Latvijas Garantiju aģentūru, Nodarbinātības valsts aģentūru, Lauku atbalsta dienestu un Centrālo Finanšu un līgumu aģentūru – ministrija sniegs komersantiem plašu informāciju par pieejamo valsts atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, kā plānotajām ES fondu programmām 2014.-2020.gada plānošanas periodā.

Pilns pasākumu kalendārs ir publicēts Ekonomikas ministrijas mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)