Banner 980x90

Ogrē tuvojas Līkā tilta regate

Sestdien, 8.jūnijā, norisināsies gadskārtējā "Līkā tilta regate", kas šogad tiek organizēta jau trešo gadu pēc kārtas, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv pavēstīja Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra (OITAA) pārstāve Nika Frīdberga- Pumpuriņa.

Pasākuma mērķis ir popularizēt sportiskās aktivitātes un iesaistīt tajās gan Ogres un Ikšķiles uzņēmumus, gan pilsētu iedzīvotājus.

OITAA aicina uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pārstāvjus būt atsaucīgiem un pierādīt, ka uzņēmumos strādā sportiski, azartiski un aktīvo atpūtu mīloši darbinieki.

Līkā tilta regate notiks šī gada 8 jūnijā Ogrē, pie Ogres upes līkā tilta ceļā uz estrādi, pasākuma sākums plkst.12.00. Ar visu sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori. Dalībniekiem ir jāizveido komanda trīs cilvēku sastāvā, no kuriem diviem ir jābūt spēcīgu roku īpašniekiem vai vienkārši enerģijas pilniem cilvēkiem, jo būs jāuzņemas airētāju pienākumi. Savukārt trešajam komandas biedram jābūt labā omā un ar smaidu jākoriģē airētāju virziens, lai viņu pārstāvētais uzņēmums un tā karogs, kas plīvos virs komandas dalībnieku galvām, pēc iespējas ātrāk veiktu norādīto maršrutu un sasniegtu finišu.

Pirms regates sākuma, plkst.10.00, Ogres ielās dosies aktīvie nūjotāji kopā ar instruktori Zigrīdu Sprukti. Visi nūjot gribētāji aicināti pirms plkst.10.00 pulcēties laukumā pie Ogres luterāņu baznīcas, lai iesildītos un, sperot enerģiskus soļus, veiktu maršrutu līdz Briežu dārzam un jau plkst.12.00 ierastos uz Līkā tilta regates atklāšanu.

Pasākuma apmeklētājus pārsteigs aizraujoši un ekstrēmi paraugdemonstrējumi uz ūdens. Plkst.13.30 savu meistarību Ogres upē rādīs "DE LA WAKE" meistari. Azartiski un pārgalvīgi triki ar wakeboard tikai Līkā tilta regates apmeklētājiem!

Pēc regates tiek organizēts velobrauciens uz Ikšķili, kurā, iepriekš nereģistrējoties, var piedalīties ikviens. Startu velobraucienam ir plānots dot plkst.14.30. Maršrutus vedīs pa Ogres dambi, veco šoseju, Ikšķilē pa Rīgas ielu, tālāk pa Līvciema ielu līdz par Karmela klosterim, kur baznīcā tiks pastāstīts par māsu ikdienu un dzīves ritmu. Pēc Klostera baznīcas apmeklējuma pārsteigumu sagādās Ikšķiles ūdens atpūtas un sporta centrs.

Dalībnieki ir aicināti pieteikt dalību sacensībām līdz  piektdienas, 7.jūnija pulksten 16.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)