Banner 980x90

Ogrē Valsts zemes dienests nestrādās 27., 28.decembrī

Gadu mijā Valsts zemes dienesta (VZD) darbībā būs izmaiņas. Tās saistītas ar VZD informācijas sistēmu darbības pārtraukumu un iespējamiem traucējumiem datu apmaiņas sistēmās laika posmā no 2013.gada 27.decembra līdz  2014.gada 2.janvārim, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta Valsts zemes dienesta komunikācijas projektu vadītāja Arta Platace.

27. un 28.decembrī klientu apkalpošanas centri Kuldīgā, Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Jūrmalā, Rīgā, Cēsis, Gulbenē, Madonā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī būs atvērti, tajos varēs saņemt konsultāciju un pasūtītos dokumentus. Šajās dienās jauni pasūtījumi netiks pieņemti.

Savukārt, Korporatīvo klientu apkalpošanas centrs, Talsu, Saldus, Krāslavas, Preiļu, Ludzas, Ogres, Tukuma, Limbažu, Alūksnes, Balvu, Valkas, Dobeles, Bauskas, Aizkraukles klientu apkalpošanas centri 27. un 28.decembrī būs slēgti.

Ja klientiem šajā laikā būs nepieciešams saņemt informāciju par VZD kompetencē esošiem jautājumiem, kas ir publiski pieejama, klientu apkalpošanas konsultanti uz tiem atbildēs pa uzziņu tālruni 67038800.

Sīkāka informācija par VZD klientu apkalpošanas centru darba laikiem gada nogalē pieejama VZD tīmekļa vietnē www.vzd.gov.lv.

Saistībā ar pāreju uz eiro 2014.gada 2. un 3.janvārī VZD netiks saņemta informācija no Valsts kases par veiktajiem maksājumiem. Tādēļ, lai apliecinātu iemaksātā avansa vai gala norēķinu par pasūtījumu, ierodoties klientu apkalpošanas centros no 2014.gada 2. līdz 11.janvārim, klientiem vajadzēs uzrādīt maksājuma uzdevuma oriģinālu vai kopiju (ar bankas spiedogu).

VZD aicina pārliecināties, ka maksājuma uzdevumā ir norādīts maksājuma pamatojums, maksātāja vārds, uzvārds vai nosaukums, darījuma references numurs un paraksts .

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)