Banner 980x90

Ogrē veic uzlabojumus – tehniskā apskate notiek vienā līnijā

Sakarā ar iepriekš plānotiem remontdarbiem un uzlabojumiem Ogres tehniskās apskates stacijā, līdz oktobra beigām apskate tiks veikta vienā līnijā. Šajā laikā otrajā līnijā tiks uzstādīts jauns transportlīdzekļu pacēlājs, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo Ceļu satiksmes drošības direkcija.

Autovadītājiem jārēķinās ar to, ka šajā laikā uz apskati varētu būt jāgaida nedaudz ilgāk, kā arī apskate nebūs pieejama atsevišķiem transportlīdzekļiem – kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus, bet garenbāze pārsniedz 3,8 metrus.

Ogrē, Austrumu ielā 14a, apskati veic transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500 kilogramiem.

Nepieciešamības gadījumā tehniskās apskates stacija pielāgosies klientu plūsmai un strādās līdz pēdējam apmeklētājam. Ogrē apskati veic arī pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis 65049130.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)