Banner 980x90

Ogrē veidos deju uzvedumu "Ogre dejo!"

Ogres pilsētas svētku ietvaros, 31.jūlijā plkst.21.00 uz skatuves pie Ogres Kultūras centra varēs vērot deju uzvedumu "Ogre dejo!" un iesaistīties danču vakarā kopā ar Ilgu Reiznieci un Danču klubu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres Vēstures un mākslas muzeja informācijas speciāliste Gunta Šmidre, skatītājiem tiks piedāvāta iespēja ielūkoties Ogres svētku vēstures līkločos. Koncertā 11 Ogres novada deju kolektīvi, vairāk kā 200 dejotāji, izdejos Ogres pilsētas vēsturi dažādu stilu dejās. Tiks pārstāvēta gan latviešu tautas deja, gan līnijdeja, mūsdienu deja, modernais balets, ielu vingrotāji u.c.

Koncertu sniegs dažādu paaudžu un stilu deju kolektīvi - TDA Ogre, VPDK Raksti, VPDK Aija, SDK Ogrēnietis, deju klubs Triumfs, Līnijdeju grupa, deju kompānija JV Clubs, deju studijas Gemstone un Teixma, Ogres ielu vingrotāji Street Warriors un senioru dāmu deju grupa "Astras". Koncertā piedalīsies arī viesi no Igaunijas.

Pēc koncerta skatītāji kopā ar dejotājiem, Danču klubu un Ilgu Reiznieci tiks ierauti deju virpulī.

Koncertā ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)