Banner 980x90

Ogrē veiks ūdensvadu hlorēšanu

No pirmdienas, 22.jūlija, līdz pirmdienai, 5.augustam, Ogres pilsētā tiks veikta ūdensvadu dezinfekcija – hlorēšana, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Šo darbu rezultātā, iespējams, pasliktināsies ūdens kvalitāte un visā Ogres teritorijā dzeramajam ūdenim var būt hlora piegarša. Ūdens nebūs kaitīgs veselībai un būs lietojams.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ministru kabineta noteikumi nosaka, ka individuālie ūdens skaitītāji jāmaina vai jāverificē reizi četros gados. Skaitītāji ir iedzīvotāju īpašums, līdz ar to sekot līdzi šiem derīguma termiņiem nav pašvaldības aģentūras "Mālkalne" pienākums, arī skaitītāju maiņu aģentūra neveic. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)