Banner 980x90

Ogrē vīrietis iezāģē sev kājā; Glābšanā piedalās VUGD

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 9.septembra plkst.6.30 līdz 10.septembra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 26 izsaukumus – 18 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un septiņi uz glābšanas darbu veikšanu, savukārt viens no izsaukumiem bija maldinājumi.

Saistībā ar ugunsgrēkiem, ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, skaidas, salmi, zaru kaudze, zvejas tīkli, dīvāns, ēku grīda, siena un jumts, sausā tualete, traktors un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. gunsdzēsēji glābēji steidzās palīgā arī nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste, plkst.12.00 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Jāņa Čakstes prospektu Ogrē, kur kāds 37 gadus vecs vīrietis, veicot Ogres upes krasta tīrīšanu, ar motorzāģi bija iezāģējis sev kājā un atradās stāvā upes krastā tā, ka līdz viņam nevarēja piekļūt mediķi. Ugunsdzēsēji glābēji nokļuva līdz vīrietim un nogādāja viņu līdz neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu automašīnai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)