Banner 980x90

Ogrē vīrietis pie veikala nodūris savu paziņu un ievainojis vēl vienu cilvēku

Rīga, 4.sept., LETA. Ogrē pirmdien kāds vīrietis ar garīga rakstura traucējumiem pie veikala nodūris savu paziņu un ievainojis sievieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pirmdienas vakarā policija saņēma informāciju no vietējiem iedzīvotājiem, ka Ogrē, Brīvības ielā, pie veikala kāds vīrietis ar nazi uzbrūk citam vīrietim.

Notikuma vietā ieradās policija un mediķi. Pie veikala atradās 1977.gadā dzimis smagi sadurts vīrietis, kā arī 1955.gadā dzimusi sieviete ar durtām un grieztām brūcēm galvā un kaklā. Mediķi cietušos nogādāja ārstniecības iestād. Vīrietis no gūtajiem ievainojumiem mira.

Aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu likumsargi turpat aizturēja 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš līdz šim nav nonācis policijas redzeslokā par krimināliem noziegumiem.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policija ieguvusi informāciju, ka aizturētais jau iepriekš bija pazīstams ar bojāgājušo vīrieti un starp viņiem bijušas nesaskaņas. Pirmdienas vakarā 1977.gadā dzimušais iedzīvotājs kopā ar savu 1955.gadā dzimušo tuvinieci atbraucis uz konkrēto adresi un abi izkāpuši no automašīnas. Tur viņi sastapuši abiem pazīstamo vīrieti, kurš sācis konfliktu, meties virsū savam paziņam, ar vienu roku viņu sitot un ar otru roku nodarot miesas bojājumus ar nazi.

Cietušā tuviniece centusies viņu aizsargāt, taču ļaundaris ievainojis arī sievieti. Notikušajam bijuši arī vairāki aculiecinieki, kuri centušies nomierināt satrakojušos vīrieti un atvairīt viņa uzbrukumus.

Aizturētajam iepriekš konstatēti garīga rakstura traucējumi. Turklāt 1.septembrī mediķi vērsās Ogres iecirknī, ziņojot, ka ir saņēmuši informāciju no minētā vīrieša radinieces par to, ka viņš uzvedas agresīvi un neadekvāti. Drošībai uz notikuma vietu līdzi mediķiem tika nosūtīti vietējie pašvaldības policisti. Ņemot vērā, ka tobrīd vīrietis bija adekvāts un neapdraudēja ne sevi, ne citus, mediķi nekonstatēja, ka viņam nepieciešama hospitalizācija.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts jautājums par apcietinājuma piemērošanu šai personai.

Cietusī sieviete pēc gūtajiem ievainojumiem turpina ārstēties.

Aizturētajam draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)