Banner 980x90

Ogrēniešus aicina atbalstīt bērnu ārstniecību rehabilitācijas centrā "Poga"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētdien, 29.novembrī no plkst.16.00 Ogres novada kultūras centrā labdarības pasākuma ''Ogre atver savu sirdi'' laikā Swedbank Ogres filiāles darbinieki cienās klātesošos ar tēju un īpašām piparkūku pogām, lai kopā atbalstītu smagi slimu bērnu rehabilitāciju bērnu rehabilitācijas centrā ''Poga''.

Kā pilsētas informācijas portālu ogre24.lv informēja Ziedot.lv Komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne, rehabilitācijas centrs "Poga" ir Ziedot.lv jaunākā labdarības iniciatīva. Jaunizveidotais centrs pirmos mazos pacientus uzņems jau 2016.gadā, centrā tiks nodrošināti unikāli rehabilitācijas pakalpojumi, kurus līdz šim mūsu bērni saņēma ārvalstīs.

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: "Līdz ar centra darbības sākšanu rehabilitācija kļūs lētāka, ērtāka un pieejamāka lielai daļai bērnu ar kustību un neiroloģiskām saslimšanām. Jaunais centrs nodrošinās Ziemeļeiropā unikālas fizioterapijas metodes, medicīniskās robotikas pakalpojumus, kā arī fizioterapeita, osteopāta, ergoterapeita un neirologa konsultācijas."

Lai pirmajiem 60 bērniem nodrošinātu pilnu rehabilitācijas kursu, nepieciešami 144 000 eiro, tāpēc Swedbank Ogres filiāles darbinieki aicina ikvienu pievienoties labdarības kustībai pilsētas galvenās egles iedegšanas pasākuma laikā, kā arī ziedot portālā www.ziedot.lv, Swedbank internetbankā vai zvanot uz labdarības tālruni 90067007.

Kopš 2003.gada, kad darbu uzsāka labdarības organizācija Ziedot.lv, bērnu ārstniecībā un rehabilitācijā ir ieguldīti 10 miljoni eiro Latvijas iedzīvotāju un uzņēmumu ziedojumi, no kuriem 4,3 miljoni eiro novirzīti ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumu apmaksai ārvalstīs. Liela daļa no šiem līdzekļiem varēja palikt tepat Latvijā, ja vien līdz šim būtu bijis pieejams kvalitatīvs un līdzvērtīgs pakalpojums.

"Latvijai ir svarīgs katrs bērns, bet valstij – partneri problēmu risināšanā. Lai "Poga" kļūst par mūsu kopīgo dāvanu Latvijas bērniem Latvijas simtgadē", aicina Rūta Dimanta.

Rehabilitācijas centrs "Poga" ir bezpeļņas fonds, kura dibinātājs ir Ziedot.lv. Tā adrese - Rīgā, Indrānu ielā 13. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)