Banner 980x90

Ogres 1.vidusskolas direktora amatā apstiprina Igoru Grigorjevu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ogres novada domes sēdē pašvaldības deputāti Ogres 1.vidusskolas direktora amatā vienbalsīgi apstiprināja Igoru Grigorjevu.

Kā aģentūru LETA informēja Ogres novada pašvaldībā, šī gada 26.maijā pašvaldība izsludināja pieteikšanos Ogres 1.vidusskolas direktora amatam. Tika saņemti trīs pretendentu pieteikumi. Ogres novada pašvaldības amatpersonu un speciālistu kandidātu vērtēšanas konkursa komisija, izvērtējot iesniegtos dokumentus un noklausoties pretendentu sniegto informāciju, vienbalsīgi nolēma Ogres 1.vidusskolas direktora amatam virzīt Grigorjevu.

Savā pieteikuma vēstulē Ogres novada pašvaldībai Grigorjevs raksta: "Vēlos uzņemties Ogres 1.vidusskolas vadīšanu trīs iemeslu dēļ. Pirmkārt, mani iedvesmo iespēja ar savu darbu ietekmēt vairāk nekā 1000 skolēnu un vairāk nekā 150 darbinieku dzīvi. Šī ir lieliska iespēja darīt pasauli labāku. Otrkārt, manī gruzd profesionāls izaicinājums vadīt lielu kolektīvu nozīmīgu mērķu sasniegšanai. Šī ir iespēja augt un pilnveidoties pašam. Treškārt, saskatu skolas izaugsmes un pilnveides iespējas dinamiskā un pozitīvi ambiciozā novadā. Augstas vecāku, pašvaldības un kolēģu prasības ir nozīmīgs dzinējspēks attīstībai."

Grigorjevs ir beidzis Rīgas Ekonomikas augstskolu, turpina studijas Rīgas Pedagoģijas un izglītības akadēmijā.

Līdz šim Grigorjevs ir strādājis par ekonomikas skolotāju Ozolnieku vidusskolā, Jāņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā, Ropažu vidusskolā. Viņš ir bijis Zaķumuižas pamatskolas direktors. Strādājis arī kā izglītības ministres Mārītes Seiles ārštata padomnieks vispārējās izglītības jautājumos.

Ķerties pie Ogres 1.vidusskolas direktora amata pienākumu pildīšanas Grigorjevs varēs pēc tam, kad viņa kandidatūru būs akceptējusi Izglītības un zinātnes ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)