Banner 980x90

Ogres Bērnu un jauniešu centrā pulciņi daudzpusīgām interesēm

Ogres novada Bērnu un jauniešu centrs sagatavojies jaunajam mācību gadam un piedāvā plašu pulciņu klāstu, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldības interneta vietnē.

Šajā mācību gadā Ogres Bērnu un jauniešu centrs piedāvā sevis pilnveidošanu bērniem no 6 un jauniešiem līdz 25 gadiem 14 pulciņos, Jauniešu iniciatīvu centrā un Jauniešu domē.

Ogres novada Bērnu un jauniešu centrā ir iespēja apmeklēt šādus pulciņus:

Stikla apgleznošana – nodarbības tiem, kuri grib sajust gaismas un krāsas spēli stiklā. Mēs priecājamies par dzīvi, zīmējot uz stikla!

Ādas plastika –  var iemācīties izgatavot skaistas, modernas, praktiskas lietiņas no ādas – dekorus, kārbiņas, blociņus un daudz citas jaukas dāvaniņas sev un draugiem.

Telpiskās modelēšanas pulciņš (7 – 10 gadi) –  iegūt pirmās iemaņas radoši strādāt ar sadzīvē pieejamiem materiāliem. No kokmateriāla, putuplasta, kartona, papīra var uzbūvēt kuģi, automašīnu un daudz ko citu.

Papīra dizains (7 – 12 gadi) –  papīra izmantošanas daudzveidīgās iespējas (rotājumi, ziedi, apsveikumi, dāvanu noformējums, kolāžas), iemācīsies izgatavot rotaļlietas un citas noderīgas lietas.

Floristika mazajiem (7 – 12 gadi) – izmantojot to, kas ir pieejams dabā, varēsi radoši veidot dažādus veidojumus, kuru krāsainība rosina domas un fantāziju.

Rotas lietu darināšanas pulciņš – šajā pulciņā māca izgatavot daudzveidīgas rotas lietas sev un  draugiem no dažādiem materiāliem: pērlītēm, stieples, pogām un dažādiem dabas materiāliem.

"Četri gadalaiki" – dāvanu gatavošana svētkiem, interjera priekšmeti, tekstilizstrādājumi dažādās tehnikās atbilstoši gadalaikam.

Modes un stila studija – bērni un jaunieši var iemācīties, kā padarīt interesantāku savu apģērbu. Apdarināt dažādās tekstiltehnikās savas drēbes, izveidot dažādus pieskaņotus aksesuārus. Nevajadzīgās vecās drēbes pārveidot par interesantiem stila objektiem. Ir iespēja apgūt šūšanas prasmes ar šujmašīnu un iemācīties izgatavot apģērba piegrieztnes.

Deju studija "Gemstone" ļaus izpaust sevi dejā un iepazīt burvīgo dejas mākslas pasauli, attīstīt un izkopt savu ķermeni, iemācīties skaisti kustēties, iegūt draugus un vienkārši labi pavadīt laiku?

Sporta bridžs ir Latvijā un pasaulē atzīts sporta veids, kurā var sasniegt augstus rezultātus. Bridžs ir pasaules Prāta olimpiādes oficiālais sporta veids. Bridžs ir visgudrākā kāršu spēle. Bridžs ir mācību priekšmets Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, vairākās pasaules skolās un augstskolās.

LEGO robotika. Iepazīstina ar interaktīvu konstruktoru LEGO MINDSTORMS. Praktiski apgūst, kā no procesora, sensoriem un motoriem izveidot dažādus robotus. Iemācīsieties programmēt, tas ir, vadīt robotu, veidojot pats savas datorprogrammas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)