Banner 980x90

Ogres estrādē pasākumi nenotiek jau gadu

Viens no pilsētas simboliem, Ogres estrāde, jau gadu aizdomīgi klusē, vārti ir slēgti, nekādi pasākumi nenotiek. Sākumā ap estrādi dzīvojošie ļaudis, no kuriem vairāki ir arī domnieki, varēja par to priecāties – pēc privatizēšanas 2006.gadā estrādi dimdināja skaļu diskotēku sērijas, pēc kurām apkārtni nereti klāja sadauzītu pudeļu stikli, raksta laikraksts "Diena".

Taču šī ieilgusī pauze rada bažas par lēmuma pareizumu savulaik estrādi nodot privātajās rokās – tagad sūkstās domnieki. Kopš 2006.gada turpinās izmeklēšana saistībā ar estrādes privatizāciju uzsāktajā kriminālprocesā.

Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs laikrakstam "Diena" atzīst, ka estrāde ir viens no pilsētas neveiksmes stāstiem. Vēl pirms dažiem gadiem rosīšanās estrādē bijusi tik aktīva, ka kaudze ar iedzīvotāju sūdzībām kļuvusi bieza. Taču nu pašvaldība nonākusi sprukās, jo trūkst vietas lieliem pasākumiem.

Pašvaldības kurnēšana gan nav vērtējama viennozīmīgi, jo 2006.gadā dome bijusi tā, kas pieņēma lēmumu par estrādes nodošanu privatizācijai. Estrāde tikusi pārdota par 408 tūkstošiem latu uzņēmumam Baltijas izklaides centrs, liecina dati, kas ir laikraksta "Diena" rīcībā. Kad lēma par estrādes nodošanu privātās rokās, par balsoja 11 domes deputāti. Savukārt no balsojuma atturējās Arvis Auziņš, Baltijas izklaides centra valdes loceklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)