Banner 980x90

Ogres estrādes atklāšanas pasākumā uzstāsies krievu grupa "Vintaž"

20.maijā Ogres estrādē norisināsies vērienīgs sezonas atklāšanas pasākums, informē Ogres estrādes sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Tarvida.

Galvenais pasākuma viesis šajā naktī būs populārā krievu grupa "Vintaž", kura Ogres estrādes apmeklētājus plāno iepriecināt ar tiešām efektīgu šovu. Tas gan nebūt nebūs vienīgais patīkamais pārsteigums - uz skatuves šajā vakarā kāps arī grupa "Z-Scars" un latviešu pedējā laika populārākais mūziķis Lauris Reiniks. Savukārt DJ mūzikas cienītajiem būs iespēja baudīt populārā DJ Toma Grēviņa sniegumu, bet regeja un house mūzikas ritmus kopā DJ Cyristral Sound System varēs ieklausīties speciālajā Ogres estrades muzikalaja teltī.
 
Sezonas atklāšanas pasākums Ogres estrādē norisināsies 20.maijā no plkst.19.00 līdz pat plkst.5.00 rītā. Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" kasēs. Pirmās 2000 biļetes par speciālu cenu Ls 5.

Kopumā šajā vasarā "Ogres Estrādē" iecerēti daudz dažādi pasākumi, tostarp populāru pašmāju un ārvalstu mūzikas grupu koncerti, pasaulē atzītu DJ uzstāšanās, kā arī pasākums klasiskās mūzikas cienītājiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)