Banner 980x90

Ogres iedzīvotājus aicina ērti atbrīvoties no vecās sadzīves tehnikas

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Aprīlis ir pavasara un Lielās Talkas mēnesis, kad vairāk domājam par sava īpašuma un vides sakārtošanu. SIA "Ķilupe" piedāvā privātpersonām, uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm iespēju ērti bez maksas atbrīvoties no nolietotas elektrotehnikas.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, akcijas laikā bez maksas tiks pieņemta visdažādākā sadzīves elektrotehnika – televizori, ledusskapji, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori un monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, telefoni, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, mobilie telefoni un to lādētāji utt.

Atgādinām, ka nolietotās elektropreces nedrīkst būs izjauktas, t.i., piemēram, ledusskapim jābūt ar kompresoru, televizoram ar kineskopu, attiecīgi datoram ar mātes plati utt.

Sadzīves elektrotehnikas izvešana notiks bez maksas ar SIA "Ķilupe" transportu, iepriekš par savākšanas dienu vienojoties ar katru klientu individuāli.

Pakalpojumu var pieteikt pa tālruni 29104053 vai 65071222, kā arī sūtot e-pastu ar pieteikumu uz kilupe@gmail.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)