Banner 980x90

Ogres muzejs aicina veidot animācijas īsfilmas

Septembrī Ogres vēstures un mākslas muzeja izstāžu zāle ir pārtapusi rotaļu telpā – gleznu izstādē "Prieks trīs dimensijās" mazākajiem. Rotaļu telpā mājo omulība, neformāla un nepiespiesta gaisotne, kurā mazie muzeja viesi aicināti radoši darboties, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo aktivitāšu ideju autori.

Katru septembra sestdienu plkst.12 muzejā notiks animācijas īsfilmu veidošanas darbnīcas, uz kurām ar iepriekšpieteikšanos, zvanot pa tālruni 65024345, aicināti bērnudārzu sagatavošanas grupiņu, kā arī sākumskolas vecuma bērni.

Isfilmu darbnīcās dalībnieki varēs iejusties režisora un mākslinieka lomā, mācoties veidot vienkāršas īsfilmas stop motion tehnikā. Multfilmu viedošana bērniem rada vispārīgu priekšstatu par filmu montāžas pamatprincipiem, ļauj apjaust kopsakarības starp atsevišķām fotogrāfijām, attīsta bērna iztēli un radošo domāšanu.

Iepriekšpieteikšanās īsfilmu darbnīcām obligāta. Dalības maksa 1,42 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)