Banner 980x90

Ogres Mūzikas skolā - audzēkņu papilduzņemšana

Ogres Mūzikas skolā notiks audzēkņu papilduzņemšana, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldības interneta vietnē.

Papilduzņemšana notiks 28.augustā plkst.11.00.

Lai iestātos skolā, ir jākārto iestājeksāmens, kurā pārbauda bērna vispārējo dzirdes attīstību, melodisko dzirdi un ritma izjūtu.

Pārbaudē ir šādi uzdevumi: bērnam jānodzied iepriekš sagatavota brīvas izvēles dziesma bez pavadījuma; skolotājs demonstrē un bērns atkārto dzirdētās ritma frāzes (divu līdz četru taktu robežās); skolotājs demonstrē īsu melodijas frāzi (divu līdz četru taktu robežās) un bērns atkārto;
skolotājs uz klavierēm nospēlē vienu, divu, trīs vai vairāku skaņu saskaņu un bērns nosaka cik skaņas viņš dzird, vajadzības gadījumā atšķir zemāko, augstāko un spēj tās arī nodziedāt.

Vecākiem aizpildītu iesniegumu par iestāšanos skolā jānogādā pie mūzikas skolas dežuranta līdz iestājeksāmenu dienai – 28.augustam.

Iesnieguma veidlapu var atrast skolas mājas lapā: ogresmuzikasskola.lv vai pie mūzikas skolas dežuranta katru dienu no plkst.10.00 līdz 17.00.





Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)