Banner 980x90

Ogres naktsklubu apkārtnē jāuzmanās vairāk nekā mototrasē

Ogres slimnīcā pagājušās nedēļas nogalē no Ķeguma mototrases, kur sestdien un svētdien - 6. un 7.jūlijā norisinājās Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix, ambulatorās palīdzības saņemšanai atvests viens pacients, tad no Ogres naktsklubu apkārtnes - divreiz vairāk, portālam Ogrenet.lv stāsta SIA "Ogres rajona slimnīca" galvenā medicīnas māsa Sandra Žaunerčika.

Sestdien, 6.jūlijā, plkst.7.50 Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) uz Uzņemšanas nodaļu atved pacientu ar 2,13 promiļu lielu alkohola reibumu, galvas smadzeņu satricinājumu un krūšu kurvja satricinājumu. Pēc paša stāstītā - plkst.6 no rīta viņu esot piekāvuši pie "Līkā tilta", esot zaudējis samaņu. Pacientu stacionē.

Sestdien plkst.8.50 NMPD uz Uzņemšanas nodaļu atved vīrieti, kurš esot piekauts naktsklubā. Ir sista brūce kreisajā uzacī, alkohola reibums. Uzliktas šuves un pārsējs. Tālākā ārstēšanās ambulatori.

Portāls vēsta, ka ambulatori medicīnisko palīdzību Uzņemšanas nodaļā saņēmuši 13 pacienti ar saslimšanām un 21 - ar traumām. Saslimšanu vidū divos gadījumos konstatēts alkohola reibums un dota atļauja pacientiem atrasties atskurbtuvē. Sniegta palīdzība slimniekam pēc epilepsijas lēkmes, ar sāpēm vēderā, ar mugurkaula kakla daļas deformējošo spondilozi, ar alerģisku reakciju pēc uzturēšanās saulē un pēc kukaiņu koduma. Trīs gadījumos diagnosticēta saaukstēšanās – paaugstināta ķermeņa temperatūra un apsārtis kakls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)