Banner 980x90

Ogres nodokļu maksātājus aicina uz semināriem

2014.gads nodokļu maksātājiem sācies ar vairākām būtiskām izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos,  tāpēc Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina iedzīvotājus apmeklēt bezmaksas seminārus klientu apkalpošanas centros visā Latvijā par aktualitātēm nodokļu piemērošanas jautājumos, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta VID Sabiedrisko attiecību daļas galvenā speciāliste
Evita Teice-Mamaja. 

Bezmaksas seminārs notiks Ogres klientu apkalpošanas centrā (Ogrē, Brīvības ielā 4b, 3.st., 303.kabinets ) 24.janvārī plkst.10.00, temats - Jaunākās izmaiņas Pievienotās vērtības nodokļa likumā un 30.janvārī plkst.10.00 - temats Jaunākās izmaiņas Mikrouzņēmumu nodokļa likumā 2014.gadā. Tālr. 65055220.

Aktuālā informācija par bezmaksas semināriem pieejama VID mājaslapā sadaļā "Semināri nodokļu maksātājiem". Lūgums  iepriekš pieteikties, zvanot uz norādīto tālruņa numuru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)