Banner 980x90

Ogres novadā ar niecīgu pārsvaru uzvar mēra pārstāvētā "Ogres novadam"

Ogres novadā sestdien, 1.jūnijā, notikušajās pašvaldību vēlēšanās, ar 32,26% vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija līdzšinējā mēra Edvīna Bartkeviča pārstāvētā partija "Ogres novadam", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Par "Ogres novadam" nobalsojuši 3700 vēlētāji, kas nodrošina partijai sešas vietas jaunajā domes sasaukumā.

Piecas vietas ieguvusi apvienība, kura pulcē nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un Latvijas Zemnieku savienības biedrus. Par šo apvienību nobalsojuši 3218 jeb 28,05% vēlētāju.

Ogres domes jaunajā sasaukumā ar divām vietām būs pārstāvēts Saskaņas centrs, kurš saņēmi 10,23% vēlētāju atbalstu, tāpat ar divām vietām domē tikusi Latvijas Zaļā partija, kas saņēmusi 9,18% vēlētāju atbalstu.

Pa vienam deputātu krēslam ieguvusi arī "Apvienība iedzīvotāji" un "Vienotība", kas saņēmušas attiecīgi 8,12% un 6,32% atbalstu.

Par derīgām Ogres novadā atzītas 11 340 vēlēšanu zīmes.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Ogre24.lv jau vēstīja
, ka Ogres novadā vēlēšanās piedalījās 11 408 iedzīvotāji, kas ir 41,26% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)