Banner 980x90

Ogres novada iedzīvotāji aicināti pieteikt idejas novada attīstībai

"Latvijas Mobilais Telefons" (LMT) izsludina pieteikšanos jaunajam "LMT Latvijai" posmam, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo LMT.

Līdz 25.septembrim ikviens Ogres novada iedzīvotājs, iedzīvotāju grupa, nevalstiska organizācija vai juridiska persona, kuru deklarētā vai juridiskā adrese ir konkrētajā novadā, pašvaldībā var iesniegt projekta pieteikumu.

"LMT lepojas ar katru, kurš dara, tādēļ esam patiesi gandarīti, ka varam piedāvāt četru Latvijas novadu iedzīvotājiem īstenot svarīgas idejas un uzlabot dzīvi savā pilsētā un tās apkārtnē. Aicinām iedzīvotājus iesaistīties un piedalīties savu novadu un visas Latvijas attīstības veicināšanā, jo tikai darītāji un ar entuziasmu apveltīti cilvēki var sasniegt šķietami nesasniedzamus mērķus," sacīja LMT prezidents Juris Binde.

Šī gada "LMT Latvijai" pirmajā kārtā Talsos, Tukumā, Preiļos un Saldū realizēti vai tiks realizēti 18 sociāli nozīmīgi projekti vairāk nekā 30 000 eiro apmērā. "LMT Latvijai" mērķis ir īstenot reģionu iedzīvotājiem svarīgas un nozīmīgas ieceres, padarot sakoptāku vidi, dažādojot sabiedriskās dzīves aktivitātes un veicinot savas pilsētas izaugsmi.

Pirmajā kārtā projektus vērtēs LMT un pašvaldību žūrija, otrajā kārtā uzvarētājus un finansējuma saņēmējus noteiks paši iedzīvotāji, balsojot elektroniski portālā "Delfi" vai aizpildot balsošanas anketas pašvaldībās uz vietas. LMT klientiem būs iespēja balsot arī portālā m.lmt.lv un ar īsziņas palīdzību.

Konkursa uzvarētāji varēs saņemt no 500 līdz 2000 eiro finansējumu vai līdzfinansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)