Banner 980x90

Ogres novadā izplatās gripa

Ogres rajona slimnīcā līdz ceturtdienai, 7.februārīm, ar gripas saslimšanu ievietoti desmit bērni, vēsta laikraksts "Ogres Vēstis Visiem".

Pieaugušie stacionārā ārstējušies galvenokārt ar gripas izraisītām komplikācijām, piemēram, bakteriālu pneimoniju. Šādu gadījumu ir uz pusi mazāk – pieci vai seši.

SIA "Ogres rajona slimnīca" Internās nodaļas ārsts internists Aigars Ķimenis norāda, ka lielākoties reģistrēti A tipa gripas vīrusi.

Kā informē laikraksts "Ogres Vēstis Visiem", ka daudzi cilvēki, lai gan saslimuši, tomēr iet uz darbu. Tādējādi arī apdraudot apkārtējos. Ķimenis arī norāda, ka piederīgajiem jāizvērtē vai doties ciemos pie slimniekiem, kas atrodas slimnīcā. Gripas vīrusu var gan ienest, gan iznest no slimnīcas.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ogres rajona slimnīcā noteikt gripas karantīna.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)