Banner 980x90

Ogres novada pašvaldība skolēnu rudens brīvlaikā aicina ģimenes uzņemt ukraiņu bērnus

Rīga, 2.okt., LETA. Skolēnu rudens brīvlaikā Ogres novada pašvaldība uzņems bērnus no Čerņigovas un Doņeckas apgabala Ukrainā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kā norādīja pašvaldībā, lai bērni no Ukrainas varētu dziļāk iepazīt Latvijas iedzīvotāju sirsnību un viesmīlību, Ogres novada pašvaldība līdz 12.oktobrim aicina atsaukties ģimenes, kuras vēlētos uzņemt vienu vai vairākus bērnus, nodrošinot viņiem nakšņošanu, brokastis un vakariņas.

Dienas bērni pavadīs saskaņā ar pasākumu programmu un pusdienas viņiem nodrošinās pašvaldība.

No Ukrainas uz Latviju dosies bērni no ģimenēm, kuras cietušas militārajā konfliktā Austrumukrainā, zaudējot vecākus vai tuviniekus.

Uzturoties Latvijā, bērniem būs iespēja iepazīt Ogres novadu, Latvijas dabu un latviskās kultūras un sadzīves tradīcijas un, galvenais, kaut neilgu laiku dzīvojot mierīgos apstākļos, psiholoģiski atgūties pēc smagajiem pārdzīvojumiem, akcentēja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)