Banner 980x90

Ogres novadā sāksies Perkusiju plenērs

Valmiera, 7.aug., LETA. No šodienas līdz nedēļas beigām Ogres novada Taurupes pagasta "Bevuļēnos" Nila Īles mūzikas studija rīkos Perkusiju plenēru, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Perkusiju plenērā būs iespēja iepazīties ar dažādiem eksotiskiem mūzikas instrumentiem, satikties ar meistariem un viņu vadībā apgūt perkusijas. Brīvajā laikā piedalīties polimērmāla totēmu etnorotu meistarklasē, veidot sapņu ķērājus un kādu mūzikas instrumentu.

Plenērs notiek desmito gadu pēc kārtas un dalībnieki labprāt šeit atgriežas ik gadu, lai atkārtotu jau apgūtos dejas soļus un mūzikas ritmus, iemācītos ko jaunu, citi brauc jau izplānojuši kādu rotu, kuru noteikti šogad vēlas izveidot, bet vēl citi - naktī pie ugunskura klausītos "Abdoulaye" dziedātās afrikāņu tautasdziesmas un visi kopā uzdziedātu mūsu pašu Latviešu tautas dziesmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)