Banner 980x90

Ogres novada sporta centru turpmāk vadīs Ilona Akmeņlauka

18.jūnijā Ogres novada domes sēdē pieņemts lēmums no amata atbrīvot Ogres novada sporta centra direktoru Māri Kuriloviču, viņa vietā ieceļot Ilonu Akmeņlauku, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

22.maijā pašvaldībā saņemts Kuriloviča iesniegums ar lūgumu atbrīvot viņu no Ogres novada sporta centra direktora amata. Šodien, izskatot iesniegumu domes sēdē, nolemts ar šā gada 30.jūniju izbeigt darba tiesiskās attiecības ar Kuriloviču, atbrīvojot viņu no Ogres novada sporta centra direktora amata, pamatojoties uz Darba likuma 114.pantu - darbinieka un darba devēja vienošanās -, kā arī no Ogres novada izglītības iestāžu vadītāju konsultatīvās komisijas locekļa amata.

Pašvaldības izpilddirektoram Pēterim Dimantam uzdots organizēt sporta centra materiālo vērtību un dokumentācijas pieņemšanu no Kuriloviča un nodošanu šīs iestādes direktora vietniecei mācību darbā Akmeņlaukai.

Dome nolēma ar šā gada 1.jūliju Akmeņlauku iecelt par Ogres novada sporta centra direktora pienākumu izpildītāju vakantajā Ogres novada sporta centra direktora amatā, nosakot mēnešalgu 970 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)