Banner 980x90

Ogres novada uzņēmēju biedrību vadīs Didzis Mizis 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ogres novada uzņēmēju biedrības (ONUB) pirmajā jaunās valdes sēdē ievēlēja biedrības vadību. Arī turpmāko gadu ONUB vadīs SIA "Miandum" valdes priekšsēdētājs Didzis Mizis, bet valdes priekšsēdētāja vietnieka pienākumi uzticēti Mārim Kapustam. Biedrības vadību saskaņā ar Statūtiem ievēl valde.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, šobrīd ONUB ir 38 biedri, kas pārstāv dažādas darbības sfēras, piemēram, apkures sistēmu uzstādīšana, reklāmu izgatavošana, grāmatvedības ārpakalpojumi, sabiedriskā ēdināšana un pārtikas ražošana, transporta pakalpojumi, guļbūvju ražošana un citas. Biedrības dalībnieki uzņēmumu apgrozījums veido nozīmīgu Latvijas un Ogres novada tautsaimniecības daļu.

Didzis Mizis uzsvēra, ka biedrība iepriekšējā pārskata periodā ir audzējusi savu biedru skaitu, izveidojusi mērķtiecīgu un uz savstarpēju izpratni balstītu sadarbību ar Ogres novada domi, kā arī aktīvi strādā un pārstāv savu biedru intereses Latvijas tirzniecības un rūpniecības kamerā. "Iesāktais jāturpina. Ar pašreizējo valdes sastāvu esmu pārliecināts, ka varēsim vēl vairāk nākamā gada laikā nostiprināt biedrības statusu un ietekmi. ONUB jāstrādā prioritāri savu biedru interesēs, tāpēc esmu apmierināts, ka sadarbība ar Ogres novada domi ir tik veiksmīga. Protams, domāsim un strādāsim pie tā, lai ONUB kapacitāte paaugstinātos un biedru skaits pieaugtu. Nākamais ir pašvaldību vēlēšanu gads, tāpēc ONUB sekos līdzi partiju ekonomiskajām un sociālajām programmām, aicinot uz diskusiju arī esošos politiķus un iespējamos domes deputātu kandidātus", uzsver ONUB valdes priekšsēdētājs Didzis Mizis.

Valdes sēdē tika izskatīts arī jaunizveidotās ONUB lojalitātes kartes attīstības statuss, par ko plašāka sabiedrība tiks informēta tuvākā mēneša laikā. Biedri arī uzklausīja Publisko un privāto partnerattiecību biedrības "Zied Zeme" valdes locekļa Māra Cīruļa stāstījumu par iespējamu projektu pieteikumu finansējumam. Projektu finansējumam Salaspils, Ogres, Ķeguma, Lielvārdes un Baldones novada ietveros atvēlēts 1 miljons eiro, projektu iesniegšanas termiņš 20.maijs. Vairāk informācijas par projektu konkursu pieejams biedrības mājas lapā www.ziedzeme.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)