Banner 980x90

Ogres novadam Jaunatnes olimpiādē 14 medaļas

Pagājušajā nedēļā Valmierā un Cēsīs notika Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde, kurā lieliski startēja Ogres novada jauno sportistu komanda, kopumā izcīnot 14 medaļas – pa četrām zelta un sudraba, kā arī sešas bronzas.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, airēšanas sacensībās 2000 m distancē ogrēniete Sintija Loksta uzvarēja pārī ar jūrmalnieci Ildzi Vīksnu. Abām airētājām zelts arī 1000 m distancē. Bronzas medaļas 500 m distancē ieguva Ogres novada pārstāvji – Niks Ketlers un Toms Pencis, četriniekā airējot kopā ar jūrmalniekiem Artūru Gordenko un Arti Pastaru. 1000 m distancē Sintija Loksta pārī ar jelgavnieci Renāti Uzuli ierindojās 4.vietā. 6.vietu 1000 m distancē pārī ar tukumnieku Emīlu Čertogonovu ieguva mūsu Toms Pencis.

Vieglatlētikas sacensībās Dairai Deičmanei divas medaļas - bronzas 1500 m skriešanā un zelta 3000 m skriešanā. 3000 m soļošanā uzvarēja Sabīne Veisa, savukārt 5000 m soļošanas distancē par vicečempionu kļuva Lauris Streilis. Ogrēnietēm Maidarai Kairei, Loretai Plociņai, Alisei Dātavai un Signe Vilhovikai 3.vietu 4x400 m stafetē. Ogrēnieši Pēteris Broks, Artūrs Rūtiņš, Edgars Meiers un Rainers Kriškāns šajā pašā disciplīnā finišēja sestie. 400 metru barjerskrējienā 4.vietā ierindojās Pēteris Broks.

Džudo turnīrā sudraba medaļu izcīnīja Maksims Melikovs.
Mākslas vingrošanā bronzas medaļu grupu vingrojumos izcīnīja Ogres novada komanda, kuras sastāvā Kristīne Škutāne, Miļena Šerina Abdullojeva, Ena Daniela Ērciņa, Darja Lapiņa un Marija Žestjaņņikova. Veronika Gruzdeva ieguva godalgotas vietas vairākos vingrojumos ar rīkiem: bronzas medaļas vingrojumos ar apli un vālītēm, sudrabu vingrojumos ar auklu un 5.vietu vingrojumos ar bumbu, kā arī sudraba godalgu viņa guva daudzcīņā.

Sporta vingrošanā mūsu sportists Edgars Dergačevs izcīnīja 4.vietu vingrojumos uz līdztekām un apļiem, kā arī sesto vietu uz "zirga" un stieņa.

Basketbola turnīrā Pētera Ozoliņa trenētā Ogres novada izlase izcīnīja godalgoto 4.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)