Banner 980x90

"Ogres novadam" nosauc sabiedrotos

Ogres novada pašvaldības vēlēšanās uzvarējusī partijas "Ogres novadam" pārstāvji sapulcē nolēmuši sadarboties ar "Saskaņas centru", Latvijas Zaļo partiju un "Vienotību", vēsta portāls Ogrenet.lv.

Portāls vēsta, ka par domes priekšsēdētāju atkārtoti tiks virzīts pašreizējais pašvaldības vadītājs Edvīns Bartkevičs, savukārt kā vietnieki - "Vienotības" līdere Valda Gaile un LZP saraksta pirmais numurs Vita Pūķe.

Pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv jau vēstīja, ka nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (NA) nolēmusi Bartkeviča kandidatūru neatbalstīt.

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka jaunievēlētās Ogres novada domes sēde plānota ceturtdien, 13.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)