Banner 980x90

Ogres novadu turpinās vadīt Edvīns Bartkevičs

Jaunievēlētie Ogres novada domes deputāti ceturtdien, 13.jūnijā sanāca uz pirmo sēdi, lai ievēlētu jaunā sasaukuma domes priekšsēdētāju, par kuru atkārtoti kļuva līdzšinējais Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv pastāstīja Ogres novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists un Ogres novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Nikolajs Sapožņikovs.

Domes sēdē piedalījušies 16 no 17 deputātiem un no klātesošajiem Bartkevičš, kas ir partijas "Ogres novadam" līderis, saņēmis vienbalsīgu atbalstu turpināt darbu domes priekšsēdētāja amatā.

Kā norāda Sapožņikovs, sēdē nepiedalījās Dainis Širovs, (Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Centriskā partija Latvijas zemnieku savienība"), kurš iepriekš par to informējis.

Savukārt par priekšsēdētāja vietnieci izglītības, kultūras, veselības un sociālo lietu jautājumos atkārtoti kļuva Vita Pūķe (Latvijas zaļā partija), bet par priekšsēdētāja vietnieci tautsaimniecības, sporta un tūrisma jautājumos - Valda Gaile ("Vienotība").

Ogres novada pašvaldība informē, ka deputāti sēdē lēmuši arī par komiteju sastāvu:

Ogres novada domes Finanšu komiteja strādās 12 locekļu sastāvā: Edvīns Bartkevičs, Andrejs Ceplītis, Egīls Dzelzītis, Valda Gaile, Egils Helmanis, Sarmīte Kirhnere, Māris Legzdiņš, Artūrs Mangulis, Jānis Petrovičs, Vita Pūķe, Dainis Širovs, Ilga Vecziediņa.

Tautsaimniecības komiteja (8 locekļu sastāvā): Edvīns Bartkevičs, Andrejs Ceplītis, Valda Gaile, Egils Helmanis, Sarmīte Kirhnere, Juris Laizāns, Māris Legzdiņš, Māris Siliņš, Dainis Širovs.

Sociālo lietu komiteja (8 locekļu sastāvā): Raimonds Javoišs, Artūrs Mangulis, Dzintra Mozule, Jānis Petrovičs, Vita Pūķe, Māris Siliņš, Lidija Strelkova, Ilga Vecziediņa.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ogres novadā pašvaldību vēlēšanās ar niecīgu pārsvaru uzvarēja mēra pārstāvētā partija "Ogres novadam". Par "Ogres novadam" nobalsojuši 3700 vēlētāji, kas nodrošina partijai sešas vietas jaunajā domes sasaukumā.

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka Bartkevičs pašvaldību vēlēšanās saņēmis 1939 "plusiņus", kas ir par vairāk nekā 1000 vairāk nekā partijas biedriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)