Banner 980x90

Ogres pašvaldība plāno pilnveidot Ķeipenes Tautas nama darbību

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Ogres novada pašvaldība nolēmusi piedalīties projektu konkursā, lai iegūtu finansējumu Ķeipenes Tautas nama darbības pilnveidošanai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pašvaldība valsts un Eiropas Savienības (ES) atbalstam un publisko un privāto partnerattiecību biedrībai "Zied zeme" vērtēšanai sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas 2015.-2020.gadam laikā iesniegs projektu "Ķeipenes Tautas nama bērnu pašdarbības kolektīvu attīstība, kā arī mēģinājumu un koncertdarbības vides pilnveide". Projekts paredz Ķeipenes Tautas nama skatuves apgaismojuma modernizēšanu un skaņu aparatūras iegādi 10 000 eiro apmērā ar 90% līdzfinansējumu no valsts un ES.

Pašvaldība plāno iesniegt arī projektu "Dabas un izziņas parks "Latvijas pagastu ozolu birzs", kas tiks īstenots Madlienas pagastā. Projekta apmērs ir 50 000 eiro, no kuriem 70% tiks lūgti kā līdzfinansējums no valsts un ES.

Projektu apstiprināšanas gadījumā no pašvaldības budžeta tiks segta pašvaldības līdzfinansējuma daļa - vienam projektam 10%, bet otram - 30% no kopējo izmaksu summas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)