Banner 980x90

Ogres pašvaldība saņēmusi Zivju fonda finansējumu projekta īstenošanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ogres novada pašvaldība Zemkopības ministrijas rīkotajā projektu konkursā ieguvusi 9 300,51 eiro lielu finansiālu atbalstu Ogres novada publisko ūdeņu zivju resursu aizsardzības pilnveidei, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Tiek iegādāts bezceļu kvadricikls ar ziemas kāpurķēžu komplektu un piekabe tā pārvadāšanai nelikumīgu darbību novēršanai.

Gādājot par Ogres novada vides aizsardzību un dabas resursu saglabāšanu, Ogres novada pašvaldība piedalās Zemkopības ministrijas izsludinātajā projektu iesniegumu iesniegšanas pirmajā kārtā Zivju fonda pasākumā "Zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība" ar projekta pieteikumu "Ogres novada publisko ūdeņu zivju resursu aizsardzības pilnveide". Ar Zivju fonda padomes lēmumu saņemts Zivju fonda atbalsts 9 300,51 eiro apmērā projekta mērķa īstenošanai un materiāltehniskā aprīkojuma pilnveidei.

Lai nodrošinātu efektīvākas Ogres novada publiskos ūdeņu zivju resursu aizsardzības iespējas no malu zvejniecības u.c. nelikumīgām darbībām, projekta ietvaros ir iegādāts bezceļu kvadricikls ar ziemas kāpurķēžu komplektu un piekabe tā pārvadāšanai. Materiāltehniskais nodrošinājums ir nodots Ogres novada pašvaldības policijas valdījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)