Banner 980x90

Ogres sākumskola arī šogad plāno organizēt nometni skolēniem

Ogres novada domes sēdē ceturtdien, 22.janvārī, deputāti pieņēma lēmumu piešķirt līdzfinansējumu Ogres sākumskolas projektam "3D - Domājošs dabas draugs" - dienas nometnes organizēšana vasarā - 1 967,77 eiro apmērā, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja pašvaldībā.

Pirms lēmuma pieņemšanas priekšsēdētāja vietniece Ineta Tamane aicināja kolēģus balsot par sagatavoto lēmumprojektu, jo skolai projekta pieteikums Latvijas vides aizsardzības fondā (LVAF) jāiesniedz līdz janvāra beigām. Minētais pašvaldības līdzfinansējums, kas ir 27 % no kopējām izmaksām, būs nepieciešams gadījumā, ja projekts tiks apstiprināts. Atlikušo summu - 5 447,54 eiro segs LVAF.

Skola nometni plāno organizēt no 13. līdz 24.jūlijam. Plānoto dalībnieku skaits ir 40 1. līdz 3.klašu skolēni.

Nometnes laikā plānots paaugstināt skolēnu zināšanu līmeni un izpratni par elektroenerģiju un citiem enerģijas veidiem, Latvijas dabas resursiem, to izmantošanu, taupīšanu un saudzēšanu, notiks praktiskās nodarbības un pētījumi, radošās darbnīcas, ekskursijas un pārgājieni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)