Banner 980x90

Ogres slimnīcai pagājušais gads bijis finansiāli veiksmīgs

SIA "Ogres rajona slimnīca" 2012.gadu noslēgusi ar 265 668 latu lielu peļņu - slimnīcas valdes vērtējumā pagājušais gads ir bijis finansiāli veiksmīgs un slimnīcas darbība stabila, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada domes deputāti nolēmuši atbalstīt Ogres rajona slimnīcas attīstības ieceres - izvērtējot "Ogres rajona slimnīcas" valdes iesniegumu ar lūgumu nesadalīt 2012.gada peļņu, bet novirzīt to slimnīcas attīstībai kā ilgtermiņa ieguldījumu, Ogres novada dome nolēmusi atbalstīt slimnīcas valdes lūgumu.

Turpmākajos gados nav plānots mainīt slimnīcas darbības virzienus, bet gan turpināt attīstību un pilnveidot medicīniskos pakalpojumus. Attīstībai "Ogres rajona slimnīcas" valde neparedz kapitāldaļu īpašnieku dotācijas, bet gan tikai pašas slimnīcas resursus.

2013.gadā plānots turpināt materiāli tehniskās bāzes uzlabošanu un papildināšanu, pakalpojumu klāsta palielināšanu, infrastruktūras sakārtošanu un atjaunošanu, tostarp iegādāties magnētiskās rezonanses iekārtu, uzbūvēt malkas nojumi, veikt rekonstrukcijas darbus slimnīcas saimnieciskajā korpusā, labiekārtot brauktuves, stāvlaukumu un malkas laukumu, veikt energoefektivitātes pasākumus ēkā, kurā izvietots Ogres pansionāts.

"Ogres rajona slimnīcas" kapitāldaļu īpašnieki ir četru bijušā Ogres rajona teritorijā izveidoto novadu - Ogres, Ikšķiles, Ķeguma un Lielvārdes - pašvaldības. Slimnīca sniedz veselības aprūpi, stacionārās, ambulatorās un ilgstošas sociālās aprūpes pakalpojumus šo novadu iedzīvotājiem, daļēji arī Ropažu, Jaunjelgavas un Skrīveru novada iedzīvotājiem.

Galīgo lēmumu par turpmāko rīcību ar "Ogres rajona slimnīcas" 2012.gada peļņu pieņems dalībnieku sapulcē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)