Banner 980x90

Ogres Sociālajā dienestā trīs vakances

Ogres Sociālais dienests aicina darbā vairākus speciālistus, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldības interneta vietnē.

Ogres novada Sociālā dienesta krīzes centram "Laipas" vajag sociālo audzinātāju. Speciālistam bez pedagoģiskās vai sociālā pedagoga izglītības vajadzīga pieredze strādāta ar augsta riska bērniem. Kandidātiem jāpiesakās līdz 1.novembrim.

Sociālā dienesta Ogres Sociālajam centram ir psihologa vakance. Speciālistam nepieciešams maģistra grāds psiholoģijā un vismaz piecu gadu pieredze  bērnu un ģimenes psiholoģiskajā izpētē. Pretendentiem jāpiesakās līdz 31.oktobrim.

Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta dienas centrs meklē sociālo aprūpētāju. Arī pieteikšanās ir līdz 31.oktobrim.

Vairāk informācijas: www.ogre.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)