Banner 980x90

Ogres svētku pirmā diena noslēdzas ar krāšņu salūtu un koncertu

31.jūlija vakarā pilsētas svētku pirmā diena noslēdzās ar deju uzvedumu "Ogre dejo!", danču vakaru ar Ilgu Reiznieci un Danču klubu, svētku salūtu, kurā piedalījās arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Ogres pilsētas svētkos 31.jūlijā plkst.21.00 uz skatuves pie Ogres Kultūras centra varēja vērot deju uzvedumu "Ogre dejo!". Koncertā uzstājās 11 Ogres novada deju kolektīvi, vairāk kā 200 dejotāji, kuri izdejoja Ogres pilsētas vēsturi dažādu stilu dejās.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, koncertā tika pārstāvēta gan latviešu tautas deja, līnijdeja, gan mūsdienu deja, modernais balets, ielu vingrotāji u.c., ko demonstrēja dažādu paaudžu un stilu deju kolektīvi – tautas deju ansamblis "Ogre", vidējās paaudzes deju kolektīvi "Raksti" un "Aija", senioru deju kopa "Ogrēnietis", deju klubs "Triumfs", līnijdeju grupa, deju kompānija "JV Clubs", deju studijas "Gemstone" un "Teixma", Ogres ielu vingrotāji "Street Warriors" un senioru dāmu deju grupa "Astras". Koncertā piedalījās arī viesi no Igaunijas.

Pēc koncerta dejās tika iesaistīti visi svētku dalībnieki. Uzstājās Ilga Reizniece un Danču klubs.

Savukārt ap pusnakti Ogres iedzīvotāji un svētku viesi pulcējās pie gājēju tilta, kur bija iespēja baudīt grupas "Colt" vadītāja Harija Zariņa veidotu salūta mūziku un baudīt arī svētku salūtu. Ogrēniešus svētkos sveica un uzrunāja Valsts prezidents, ogrēnietis Raimonds Vējonis.

Svētku pirmās dienas programma noslēdzās ar grupas "Dakota" koncertu pie Ogres Kultūras centrā.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)