Banner 980x90

Ogres un Iecavas jaunieši tiekas "Impro ballītē"

Jau trešo reizi 24.oktobrī norisinājās teātra sporta sadraudzības turnīrs "Impro ballīte" Ogres Valsts tehnikumā (OVT), kur Iecavas kultūras nama teātra studiju "Artis" uzņēma "Ananāsu ekspresis", pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Iecavas novada pašvaldības interneta vietnē.

"Impro ballītē" piedalījās deviņas komandas no Iecavas, Bauskas, Ogres un Rīgas. Draudzības turnīrā vietas netika iedalītas. Pasākums bija pilns pozitīvu emociju un smieklu.

OVT audzēkne Amanda Pudža stāsta: "Teātra sporta turnīrs rudenī jau ir kļuvis par tradīciju, kad gaidām mūsu mīļos draugus Ogrē. Ar katru gadu komandu skaists palielinās, tas patiesi priecē."

Teātra sports ir improvizācijas teātra novirziens. Tas apvieno teātra improvizēšanu un sporta azartu. Galvenais uzdevums ir pēc tehnikas noteikumiem izspēlēt uz vietas izdomātas, īsas etīdes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)