Banner 980x90

Ogres un Madlienas vieglatlētiem piecas Latvijas čempionāta medaļas 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Svētdien, 7.februārī, Rīgas Sporta manēžā notika Latvijas čempionāts vieglatlētikā telpās U14 vecuma grupas sportistiem. Piecas medaļas, sacenšoties ar vienaudžiem no visas Latvijas, izcīnīja mūsu novada sportisti, kas pārstāv Ogres novada sporta centru un Madlienas vidusskolu.

Kā pilsētas informačijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, vienīgais šīs vecuma grupas vieglatlēts visā valstī, kurš čempionātā izcīnīja trīs medaļas, bija madlienietis Elvis Veinbergs, kuru sacensībām sagatavoja sporta skolotāja Rita Pučekaite. Elvim sudraba godalga arī 60 m sprintā (8.06 sek.) un bronzas medaļa tāllēkšanā (5.11 m), bet kopā ar Ogres NSC audzēkņiem Džonatanu Ziņģīti, Bruno Spūli un Jāni Meieru viņš kļuva arī par Latvijas vicečempionu 4x160 m stafetē (1:43.33 min.).

Ogres novada sporta centra audzēkne Paula Marta Bērziņa ieguva bronzas medaļu tāllēkšanā (4.67 m), vēl viena bronza tika Ogres NSC meiteņu kvartetam (Nikoletai Šleivai, Paulai Martai Bērziņai, Diānai Latkovskai un Martu Sīviņai), kas 4x160 m stafetes skrējienu veica 1:42.92 minūtēs. Ogres novada sporta centra vieglatlētus trenē Zigurds Kincis un Artūrs Priževoits.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)