Banner 980x90

Ogres upē demonstrēs wakeboarda trikus

Sestdien, 8.jūnijā, Ogres upē pie arkveida gājēju tilta norisināsies gadskārtējais tūrisma sezonas atklāšanas pasākums "Līkā tilta regate", kuras ietvaros pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem tiks piedāvāts baudīt "Delawake" veikborda paraugdemonstrējumus, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras pārstāve Nika Frīdberga-Pumpuriņa.

"Delawake" ir foršu, uzņēmīgu, atraktīvu un azartisku domubiedru grupa, kura piedāvā aktīvās atpūtas iespējas gan Latvijā, gan Portugālē. "Delawake" pamatnodarbošanās ir veikbords. Kluba instruktori apmāca iesācējus pirmajos soļos uz dēļa, kā arī trenē jau zinošus un profesionālus veikotājus.

Komanda apgalvo: "Nepārprotami, vissvarīgākais nosacījums mūsu ikdienā un darbā ir labi pavadīts laiks un neaizmirstama atpūta."

Četrus mēnešus gadā, kamēr Latvijā nav siltās sezonas (pavasarī un rudenī), "Delawake" pārceļas uz Portugāles dienvidiem, kur aicina visus ceļotājus un labas, aktīvas atpūtas cienītājus izbaudīt labāko atvaļinājumu savā mūžā. "Delawake" ir latviešu veidota atpūtas vieta Portugāles dienviddaļā- skaistā, baltā, tipiskā kalnu ciematiņā. Pamatideja ir nodrošināt veikošanas iespējas tuvējā kalnu ezerā, taču "Delawake" ir brīnišķīga bāzes "nometne" arī jebkurām citām aktivitātēm. Portugālē tiek piedāvāti izbraucieni uz okeānu, sērfošans apmācības, tuvāko pilsētu apceļošana un vienkārši saules un vīna baudīšana pasakainā vietā. Uz Portugāli pie "Delawake" brauc dažādas kompānijas - tie, kas grib labi pavadīt laiku ar draugiem, ģimenes ar bērniem, kā arī uzņēmumi, kuri rīko korporatīvos atpūtas pasākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)