Banner 980x90

Ogresgala rokdarbnieces smeļas iedvesmu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Lielākais ir radīšanas prieks, bet ne mazāk svarīgi ir ar to dalīties. Iespējams arī tāpēc Ogresgala tautas namā par tradīciju ir kļuvušas biedrības ''Latvijas tekstilmozaīka'' meistaru darbu izstādes, kas ir iedvesmojušas vairākas Ogresgala rokdarbnieces.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, Ogresgala tautas nama mazajā zālē no 8.līdz 12.februārim ir apskatāma jauna biedrības "Latvijas tekstilmozaīka" izstāde "Sieviešu pasaule". Tajā apskatāmi 14 autoru darbi, kuros ieguldīts liels darbs un emocijas.

Iztādes atklāšanas dienā tautas namā pulcējās rokdarbnieces, lai ne tikai rastu jaunu iedvesmu apskatot kārtējo tekstilmākslas izstādi, bet arī, lai piedalītos mestarklasē – tekstilmozaīka, iepazītu "Brother" šujmašīnas un "ScanCut" plotera iespējas un pielietojumu.

Nodarbību vadīja divas radošas personības - Ilze Mendziņa un Anna Krastiņa. Meistarklases laikā  bija iespēja vērot no malas, klausīties, dalīties ar savu viedokli, vai pievienoties organizētai šūšanas projekta aktivitātei. Šoreiz  dalībnieces izmantoja iespēju izmēģināt dažādas šujmašīnas un to iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)