Banner 980x90

Ogri izkrāšņo žiguļu parāde

Piektdien, 25.jūlijā, pārsteigumu un izbrīna pilns izvērtās brīdis daudziem ogrēniešiem pie veikala "Domo" - pašā dienas viducī pēkšņi veikala stāvvietā viens aiz otra sāka lēnā gaitā parkoties nesenās mūsu pagātnes auto - žiguļu kolonna. Izrādās, tieši šodien ir sācies brauciens "VAZ Vasara 2014", kas turpināsies trīs dienas un noslēgsies Daugavpils pusē, Pāterniekos, ziņo Ogres Vēstures un mākslas muzeja informācijas speciāliste Gunta Šmidre.

Ogrēniešiem paveicās - šī iespaidīgā pagātnes auto parāde nevis devās garām pilsētai, bet izvēlējās to kā otro apstāšanās vietu (pirmā bija Rīgā). Un tas viss, pateicoties unikālajai ogrēnieša, SIA "Medeo" īpašnieka Jāņa Bukas četros gados radītajai un rūpīgi izveidotajai kolekcijai "Tehnika no pagātnes", kura beidzot tiek nodota apskatei plašākai publikai.

Ogrē piestāja 25 visdažādākie VAZ auto, no kuriem vislielāko interesi piesaistīja no Liepājas atbraukušais dzeltenais žigulītis ar tikpat košu pusžigulīša piekabi.

Brauciens VAZ ir jau trešais šāda veida pasākums un, kā apgalvoja pasākuma organizatori, domājams,, ka pa ceļam tam pievienosies vēl lielāks skaits dalībnieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)