Banner 980x90

Oktobra beigās notiks būvniecības seminārs Ogres un apkārtējo novadu pārstāvjiem

Ogres pilsētas un apkārtējo - Ikšķiles, Lielvārdes un Ķeguma - novadu darba devēju un darba ņēmēju pārstāvji oktobra beigās tiksies trīspusējā būvniecības nozares pārstāvju seminārā, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Latvijas Celtnieku arodbiedrības projektu vadītāja Līga Kokmane.

Seminārā paredzēts identificēt, diskutēt un meklēt risinājumus aktuālām būvniecības nozares problēmām Ogres, Ikšķiles Ķeguma un Lielvārdes novadā. Tajā varēs arī uzzināt vairāk par aktualitātēm būvniecībā šo novadu teritorijā.

Latvijas Celtnieku arodbiedrība sadarbībā ar Latvijas Būvnieku asociāciju un Ogres, Ikšķiles, Ķeguma un Lielvārdes pašvaldībām rīkos trīspusējo būvniecības nozares pārstāvju semināru-diskusiju "Būvniecība un tās attīstība", kuras mērķis ir būvnieku informēšana par nākotnes plāniem būvniecības nozarē visu četru novadu teritorijās.

Būvnieki tiksies, lai apspriestu būtiskākās problēmas būvniecības nozarē, novadu apkaimē, kā arī izvērtētu iespējas ieviest cilvēka cienīga darba iespējas reģionā. Seminārā tiks apskatītas arī aktualitātes publisko iepirkumu procesā un jaunajā Būvniecības likumā.

Semināra laikā tiks organizēta diskusija ar klātesošajiem būvniekiem un valsts iestāžu pārstāvjiem par aktualitātēm un situāciju būvniecības darba tirgū reģionā, par nepieciešamību attīstīt un pilnveidot sadarbību starp pašvaldību un uzņēmējiem reģionā.

Seminārs notiks 31.oktobrī no plkst.12 līdz 16 Ogres kultūras centra mazajā zālē, Brīvības ielā 15, Ogrē.

Uz bezmaksas semināru tiek aicināti Ogres, Ikšķiles, Ķeguma un Lielvārdes novada būvniecības kompāniju vadītāji, pašvaldību un sabiedrisko apvienību atbildīgās personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)