Banner 980x90

Oktobra beigās Ogrē sāks uzstādīt rotājumus novembra svētkiem

Ogrē 31.oktobrī tiks sākta pilsētas noformēšana nozīmīgajiem novembra pasākumiem - Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, aģentūru LETA informēja Ogres novada domes preses sekretāre Baiba Trumekalne.

Dekori tiks uzstādīti uz Rīgas-Daugavpils šosejas, iebraucot Ogrē, Brīvības ielā - gājēju ielā, kā arī lielākajos centros - Mālkalnes prospektā un Skolas ielā. Rotājumiem paredzēts tērēt 2000 eiro.

Savukārt 24.novembrī Ogrē tiks izlikti Ziemassvētku rotājumi, kā arī dekorēta lielā egle. Šis datums izvēlēts, lai pilsēta būtu izrotāta līdz pirmajai adventei, kas šogad būs 30.novembrī. Ziemassvētku rotājumiem kopumā paredzēts tērēt 10387 eiro, tai skaitā jaunu dekoru iegādei - 6800 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)