Banner 980x90

OVT Biznesa ideju konkursā uzvar Radošā multimediju apvienība

Ogres Valsts tehnikumā (OVT) norisinājās Biznesa ideju konkurss, kurā deviņu projektu konkurencē pārliecinošu uzvaru guva Multimediju 3.kursa audzēkņi Ritvars Štarks un Kristaps Dravenieks. Vēsta portāls Ogrenet.lv.

Ritvars un Kristaps veiksmīgi darbojas radošajā multimediju apvienībā "Other side", ko nākotnē plāno pārvērst par biznesa projektu. Šo biznesa ideju viņi arī prezentēja žūrijai, kas īpaši uzsvēra abu konkursa dalībnieku atraktivitāti, prasmi pasniegt un raksturot savu ideju, kā arī spēju atbildēt uz āķīgiem jautājumiem. "Biznesmenim vienmēr jāprot nokrist uz kājām," portālam uzsver skolotāja Aiga Pastare.

Ogrenet.lv raksta, ka ideja rīkot šādu konkursu pieder OVT ekonomikas skolotājai Lindai Pastarei. "Konkursu aizsākām pagājušajā gadā. Tā uzvarētāji veiksmīgi startēja valsts mēroga profesionālo izglītības iestāžu un konkursā "Jaunais profesionālis 2013", kur uzņēmējdarbībā Grāmatvedības programmas nu jau 4.kursa audzēkne Alīna Liepiņa ieguva 2.vietu. Līdz ar to sapratām, ka šī ideja jāturpina un jāatbalsta, motivējot audzēkņus domāt un strādāt radoši, jo nekas jau nenotiks pats no sevis. Ir jādara," uzsver Pastare.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)