Banner 980x90

Pa vairākiem autoceļiem - atsevišķu militāro transporta līdzekļu kustība

Nacionālo bruņoto spēku vienības nodarbību Ādažu poligonā dēļ 25.septembrī notiks atsevišķu militāro transporta līdzekļu kustība pa autoceļu P8, A6, A4 un A1, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments.

 25.septembrī pēc mācību uzdevumu izpildes Ādažu poligonā, sākot no plkst.13.00, atsevišķi militārie transporta līdzekļi virzīsies no Ādažu poligona līdz Lielvārdei pa autoceļu A1, A4, A6 un P8.

Šajā laikā atsevišķu militāro transporta līdzekļu kustība iespējama arī pa reģionālās nozīmes autoceļiem maršrutā Lielvārde - Ādažu poligons - Lielvārde.

Nacionālie bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām, lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)