Banner 980x90

Palīgs kredītu salīdzināšanā

Kuram gan nav nācies mazliet aizņemties līdz nākamajai algai no draugiem, paziņām vai ģimenes locekļiem? Varbūt Tu esi to cilvēku skaitā, kuriem bankā reģistrēts kredīts uz apjomīgāku naudas summu? Kā izvēlēties izdevīgāko risinājumu, ja vēlies nopirkt māju jaunajai ģimenei, taču iekrāt nekādi neizdodas? Talkā nāk dažādas kredītdevēju iestādes, kuras ir gatavas izlīdzēt dažādās dzīves situācijās.  

Netcredit.lv ir portāls, kas palīdzēs izvēlēties tieši Tev izdevīgāko variantu kredītam. Ņem vērā visus svarīgākos faktorus, kuri var ietekmēt Tavu finansiālo stāvokli brīdī, kad aizdevums būs jāsāk atmaksāt:
• pieejamais aizdevuma atmaksas termiņš,
• aizdevuma maksimālās iespējamās summas apjoms,
• informāciju par iespēju iegūt pirmo aizdevumu bez maksas,
• pieteikuma izskatīšanas laiks,
• informācija par kredīta izsniegšanas nosacījumiem,
• informācija par aizdevēja noteikto pieteicēja vecuma limitu,
• procentu likmju rādītāji.
 
Portālā Netcredit.lv vari atrast un salīdzināt visus Latvijā reģistrētos ātro un citu formu kredītu devējus, kuri izkārtoti viegli pārskatāmā tabulā un tiks atlasīti pēc norādītajiem meklēšanas rādītājiem. Portāla speciālisti aktīvi strādā, lai atainotā situācija un informācija par kredītu izsniedzējiem būtu svaiga un aktuāla, tādējādi arī Tev būs iespēja gūt ieskatu pašreizējā kredītdevēju piedāvājumā.
 
Kas ir ātrie kredīti? 
Kredīti, arī ātrie kredīti, ir naudas summa, ko bankas vai nebankas sektora kreditors aizdod kredīta ņēmējam uz atrunātu termiņu un procentiem, kas tiek aprēķināta, ņemot vērā visus nosacījumus, uz kuriem nauda tiek izsniegta.

Ja runājam par ātrajiem kredītiem, tos parasti izsniedz nebanku sektora aizdevēji, un  tie ir naudas summās līdz 400 eiro. Ātrie kredīti tiek izsniegti uz lielākiem procentiem, tādēļ speciālisti iesaka uzmanīties, izvēloties tieši šo aizdevuma formu. Šie kredīti visbiežāk tiek izsniegti uz mēnesi, un to noformēšana neprasa galvojuma vai ķīlas uzrādīšanu. Piesakoties ātrajam kredītam, naudu savā kontā ir iespējams iegūt pat  5 minūšu laikā no anketas aizpildīšanas brīža. Tos ir ērti saņemt ātrās piekļuves dēļ, visbiežāk tas ir ar SMS vai interneta palīdzību aizpildāms pieteikums.
 
Ātrais kredīts ar sliktu kredītvēsturi
Kredīts pēc būtības saistās ar zināmu riska pakāpi aizdevējam, tieši tādēļ pirms pieprasītās naudas summas izsniegšanas aizdevēja pārstāvēts speciālists pārliecinās, vai aizņēmējs ir, pirmkārt, tiesīgs saņemt aizdevumu un, otrkārt, vai aizdevējam šis darījums nav pārāk riskants. Ar zināmu risku saistās cilvēki, kuriem bankas izrakstā uzrādās slikta kredītvēsture. Taču ko darīt situācijā, ja cilvēkam, kuram ir negatīvs kredītvēstures statuss, ir nepieciešams neliels aizdevums? Tas nav neiespējami. Netcredit.lv sadaļā "Kredīts parādniekiem" piedāvātajā tabulā ailē "ar sliktu kredītvēsturi" atzīmē ķeksīti, tādējādi tiks sameklēti visi aizdevēji, kuri nebaidās no riska un ir gatavi izsniegt konkrētas naudas summas arī šiem cilvēkiem. Šāda tipa aizdevēju nav daudz, bet neiespējami tas nav. Turklāt neatmaksāts kredīts ar sliktu kredītvēsturi datos saglabājas 10 gadus, līdz ar to pēc laika šo statusu ir iespējams mainīt.  
 
Kas ir patēriņa kredīti?
Ja ātro kredītu risinājums tomēr ir par "īsu", patēriņa kredīts var būt labs palīglīdzeklis ilgtermiņā. Salīdzinot aizdevēju piedāvājumus portālā Netcredit.lv, nākas secināt, ka patēriņa kredīti ir nākamie populārākie kredītu risinājumi tūlīt aiz ātrajiem kredītiem. Tie ir pieejami ar atmaksas termiņiem no 12 līdz pat 24 mēnešiem un parasti tiek doti uz izdevīgākiem procentiem. Patēriņa kredītiem piemīt dažādas formas. Tie ir pieejami arī bez galvotāja un ķīlas, tāpat ir iespējams mēģināt iegūt patēriņa kredītu cilvēkiem ar sliktu kredītvēsturi.

Netcredit.lv palīdzēs salīdzināt patēriņa kredītu piedāvājošās iestādes un izvēlēties sev vislabāko variantu.

Netcrdit.lv portāls būs labs palīgs arī tad, ja Tev būs nepieciešams auto kredīts, mājokļa kredīts, aizdevums biznesam vai kredītu apvienošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)