Banner 980x90

Par Jumpravas pārvaldes pārvaldes jauno vadītāju iecelts bijušais Ceraukstes pagasta padomes priekšsēdētājs

Rīga, 2.janv., LETA. Lielvārdes novada domes deputāti par Jumpravas pagasta pārvaldes vadītāju iecēluši Aivaru Samsonu, kurš savulaik bijis Ceraukstes pagasta padomes priekšsēdētājs.

Vakantajam Jumpravas pagasta pārvaldes vadītāja amatam tika saņemti desmit pieteikumi, no kuriem atbilstošākais pēc pārrunām šķitis Samsons.

Samsons deputātiem stāstīja, ka cenšas ik pēc septiņiem vai astoņiem gadiem mainīt savu darba vietu. Pirms apstiprināšanas jaunajā amatā viņš strādājis apsardzes jomā astoņus gadus, pirms tam septiņus gadus strādājis apdrošināšanā, bet vēl pirms tam strādājis gan no iedzīvotāju skaita, gan teritorijas lieluma līdzīgā pašvaldībā Bauskas novadā kā Jumpravas pārvalde. Tur nostrādāti divi sasaukumi, bet trešajā viņš jau vairs nav balotējies.

Lielvārdes novada pašvaldība Jumpravas pagasta pārvaldes vadītājam piedāvāja pilnas slodzes darbu uz nenoteiktu laiku un atalgojumu - 1250 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Jau ziņots, ka aizvaadītā gada izskaņā Lielvārdes novada domes deputāti ārkārtas sēdē atbalstīja Jumpravas pagasta pārvaldes vadītājas Diānas Borozkinas atbrīvošanu no amata.

Borozkina Jumpravas pagasta pārvaldes vadītājas pienākumus sāka pildīt 2017.gada janvārī. Pirms tam septiņus gadus Jumpravas pagasta pārvaldes vadītājas pienākumus veica Līga Zariņa, kura 2016.gadā tika apstiprināta Lielvārdes novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)