Banner 980x90

Pašvaldība nolēmusi paplašināt Ikšķiles vidusskolu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Tā kā Ikšķiles vidusskolā ar katru gadu palielinās skolēnu skaits, pašvaldība pieņēmusi lēmumu skolu paplašināt, izveidojot piebūvi sākumskolai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Plānots jau laicīgi veikt sagatavošanas darbus, lai līdz ar mācību darba beigšanos skolā būtu iespējams ķerties pie piebūves celtniecības.

Jaunajā piebūvē plānots izveidot 16 sākumskolas klases, skolotāju istabu, garderobi, trenažieru telpu un tehniskās telpas. Plānotās piebūves celtniecības izmaksas ir 3 556 190 eiro. Lai realizētu šo ideju, pašvaldība ņems aizņēmumu Valsts kasē.

Līdz ko būs saņemts pozitīvs ekspertīzes slēdziens un būvvaldē iesniegts būvprojekts, tiks veikts iepirkums būvniecības veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)