Banner 980x90

Pēdējās partijas premjera amata kandidāts - Laimes lācis

Pēdējā partija par premjera amata kandidātu izvirzījusi Andreja Upīša radīto Laimes lāci - vairāk nekā divus metrus augstu porolona figūru.
Pēdējās partijas priekšsēdētājs Gints Knoks šodien žurnālistus informēja, ka Laimes lācis kā premjera amata kandidāts izvēlēts tāpēc, ka Laimes lācis ir visiem zināma kultūras personība, kas ir izglītojusi vairākas Latvijas iedzīvotāju paaudzes.

Laimes lācim mutē vēlētāji varēs iemest priekšlikumus, kurus tas apsolās "ņemt pie sirds". Pirms vēlēšanām visi iedzīvotāju priekšlikumi un vēlējumi tiks apkopoti.

Laimes lācim būs arī sava mājaslapa www.premjers.lv, kurā ar viņu varēs sazināties un apmainīties viedokļiem.

Preses konferencē Pēdējās partijas deputāta kandidāts un psihoterapeits Ansis Jurģis Stabingis, raksturojot priekšvēlēšanu kampaņu, sacīja, ka tā balstīta galvenokārt uz bailēm. "Ja ievēlēsiet tos otrus, tad būs slikti. Nedrīkst neiet uz vēlēšanām balsot, jo tās ir Latvijai izšķirīgas vēlēšanas. Biedē tie, kuri zina, ka bailes darbojas, un tie, kuri paši ir nobijušies," stāstīja Stabingis.

Savukārt Pēdējās partijas deputāta kandidāts, mūziķis un Rīgas Tehniskās universitātes pasniedzējs Kārlis Kazāks uzsvēra, ka ir vajadzīga drosme atteikties no ārēji finansētas politikas.

"Es ticu, ka Latvijā ir gana daudz cilvēku, kuri spēj nenolikt malā savu pašapziņu un aiziet uz vēlēšanām un nobalsot tā, kā viņiem liks viņu sirdsapziņa. Mana drosme bija atteikties no tā, ko es biju iesācis, jo neesmu mierā iet un balsot par mazāko ļaunumu," atzina Kazāks.

Pēdējās partijas biedri uzsvēra, ka viņu priekšvēlēšanu budžets ir "nulle" un viņi ir apņēmušies nepieņemt ziedojumus, tādēļ aicināja Laimes lāci "nebarot" ar materiālām vērtībām, jo tās tiks pārskaitītas Valsts kasei. "Ar šo kampaņu mēs gribam pierādīt, cik daudz var izdarīt bez speciāla budžeta, ar pašiniciatīvu," sacīja deputāta kandidāts Pēteris Pūrītis.

Patlaban Laimes lāci var satikt Rīgā, "Satori" grāmatnīcā, taču iecerēts, ka Laimes lācis būs mobils. Tuvākajā laikā mājaslapā tiks sniegta informācija, kur reģionos varēs satikt Laimes lāci.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)