Banner 980x90

Pērk mežu uz godīguma principiem

Kas ir visvairāk pirktā lieta vai prece mūsu valstī? Ja pasekotu piedāvājumiem, kas ievietoti sludinājumu portālos vai citos masu saziņas līdzekļos, varētu secināt, ka viens no biežāk ievietotajiem sludinājumiem ir ar tekstu: "Pērk mežu"!

Ja nu jums tas ir īpašumā un jūs beidzot to esat nolēmis pārdot, droši vien sludinājumu jūklī pats atradīsieties kā mežā un domāsiet: "Visi pērk mežu, bet kuram tad īsti pārdot?" Teorētiski droši vien jums ir zināšanas, ka jebkurš augošs mežs ir teju vai zelta vērtē, bet jums taču nav ne jausmas par tā patieso vērtību. Un tad arī nav brīnums, ka pārdodot mežu pirmajam pircējam, kas pagadās, to izdarāt par krietni zemāku cenu, nekā patiesībā tā ir, jo esat uzķēries uz negodīgu pircēju, kas jūs viegli aptinis ap pirkstu. Taču no šādām nepatikšanām ir ļoti viegli izbēgt – ja jūs izvēlēsieties uzņēmumu MRS Vidzeme, vilšanās jums nebūs jāpiedzīvo.

Pirmais, kas par to liecina, ir uzņēmuma ilgā darba pieredze. Ar mežu un īpašumu pirkšanu un pārdošanu MRS Vidzeme nodarbojas jau daudzu gadu garumā. Šo gadu laikā ir uzkrājusies pieredze un izveidojusies sadarbība ar dažādiem klientiem, kas ir par pamatu profesionāla servisa nodrošināšanai visaugstākajā līmenī.

Protams, viens no svarīgākajiem faktoriem, kas klientu interesē, ir meža cenas. Jūs varat nešaubīties un varat pārliecināties citos uzņēmumos – cenas šeit vienmēr ir labas. Meža cena par hektāru te var svārstīties no 600 līdz pat 20 000 eiro. Protams, ja vēlaties precīzi zināt cenu par jūsu meža hektāru, sazinieties ar firmas speciālistiem. Uzņēmumā ir individuāla pieeja katram klientam un te tiek rūpīgi izvērtēta jebkura situācija, kā arī ņemti vērā visi apstākļi, lai patiešām piemeklētu labāko risinājumu.

Ja jūs jau esat nonākuši līdz tam, ka mežu kādam pircējam esat pārdevuši, var gadīties, ka naudu nesaņemat tūliņ – meža pircējs nebeidz vien atrunāties ar dažādiem iemesliem, kāpēc naudu jums vēl nevar samaksāt, un viņam, piemēram, ir vienalga, ja jums "deg" kāds kredīts. Taču MRS Vidzemes speciālisti savu klientu nepaliek "zem tanka." Viņi novērtē to, ka mežu īpašnieki vēlas visus meža pirkšanas un pārdošanas darījumus noslēgt ātri un vienkārši, tādēļ nodrošina samaksu par pārdoto mežu jau darījuma noslēgšanas dienā. Jo, ja MRS Vidzeme pērk mežu, tad tas ir uz visaugstākā godīguma principiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)